Pic de la Peguera, 15 17003, Girona +34 972 104 177 dset@dset-solutions.com

Política de privadesa

Can Genís garanteix el compliment amb la normativa de protecció de dades de caràcter personal, així com la implementació de les mesures de seguretat recollides en l\'article 9 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i en l’article 81 del Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, de Protecció de Dades Personals (en endavant, RDLOPD).

Can Genís garanteix la confidencialitat, com també el compliment de tota la normativa anteriorment esmentada (o aquella que la pugui complementar o substituir), per a la qual cosa adoptarà les mesures tècniques necessàries que permetin mantenir el nivell de seguretat requerit.

Les dades que els usuaris facilitin seran tractades de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i s’utilitzaran d’acord amb les finalitats següents:

  • - Amb la finalitat de mantenir informat a l'usuari sobre les nostres notícies i novetats o d'atendre les seves consultes i peticions a través dels formularis i correus electrònics que posem a la seva disposició a tal efecte a la nostra pàgina web.
  • - Amb la finalitat de desenvolupar accions i campanyes així com informar d’aquestes en relació amb les finalitats d’Avisms, recollides a la pàgina web.

 

Segons els articles 5 i 6 de la LOPD, aquestes dades formaran part d'un fitxer automatitzat, que ha estat inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD). L'usuari podrà accedir, rectificar i cancel·lar les seves dades en qualsevol moment mitjançant comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del vostre DNI, adreçada a Can Genís a carrer Progrés, 13, 17200 Palafrugell o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.